ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

lördagsklubben

2016-09-30 14:02:58 / 0 kommentarer ..


Förra lördagen körde vår lördagsklubb igång igen. Ledarna hade gjort mallar till bokmärken som barnen sedan fick laga sina egna versioner av. De pysslade också med lite andra saker som nyckelringar och prydnader. Imorgon äger nästa klubbdag rum, undras vad dom hittar på då. Det får vi se nästa vecka. :)
 
 
 
 
 
 
 
     

Fiskets dag för barn och unga!

2016-09-30 13:53:48 / 0 kommentarer ..


Nu på söndag så befinner vi och vid Kvarkens båtmuseum i Malax, kom och säg hej! Det finns massor roligt att se där. 
 
 

Mera kaninhoppning

2016-09-22 13:40:05 / 0 kommentarer ..


På onsdagen kom jublande glada kaniner i nyinköpta selar och ville hoppa med sina barn på underbart vackra Stundars. Gräset smakade utsökt tyckte de flesta, med en härlig blandning av groblad och klöver 😊Att hoppa och skutta är sagolikt, men nu övar alla på sin läxa tills nästa onsdag: Att gå i en utstakad bana och på en stig, om och om och om igen… Alla siktar på att hoppa lika högt och långt som Tusse. Här kommer en bildbomb från igår! 
 
 
 
 
 
 
 

kaninhoppning

2016-09-20 07:57:40 / 0 kommentarer ..


 
  
 
      
Denna temin har kaninklubben förflyttat sig till Stundars eftersom vi märkt att många klubbdeltagare har kommit en bit norr ifrån. Det är också roligt att få besöka nya ställen och det klubben kommer hålla på nu i sex veckor framåt, en gång i veckan. Mia och Alma var också på plats under Höstmarknaden med kaninerna och höll hoppuppvisning. 

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se