ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Baka en kaka

2015-09-30 16:00:47 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
 
På höstlovet så ska tjejgruppen iväg på en resa till Umeå för att umgås och kanske shoppa något fint. Irma och my var som sagt på prao hos Mia en vecka och då ledde de tjejgruppen för en kväll. De bakade massa kakor och bullar som sedan såldes utanför S-market i Malax. De pengar som de förtjänade så går till bussresan in till Umeå från hamnen. Går du i åk 7-9, är tjej och bor i Malax kommun så är du hjärtligt välkommen att delta i tjejgruppen. Massa roligt program varje vecka tillsamman med trevliga människor. 

Kajane myren

2015-09-27 16:49:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
 
     
Tidigare i veckan så besökte elevarna i åk 5-6 från Petalsx kajane myren. De lagade en film från deras dag i skogen som snart borde komma upp på någon av våra sociala medier. De fick njuta av härlig natur, djur och god korv. 

praoelever och power club

2015-09-25 12:21:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
     
Hejsan! I tisdags åkte jag och Harry till Malax igen, mamma hade två söta flickor som prao och vi kollade in skrivbordet, golvet, pysselmaterialet och maten. Jag fick ett nytt hoppkoppel som dom virkade åt mej (kolla på bilden) Sedan var vi med femmor och sexorna i Övermalax på deras powerclub och visade hur man springer med kaniner, det var jätte roligt, hoppas dom vill börja på kaninklubb!! Sedan åkte vi hem till Närpes och åt lite hö innan vi somnade sött i underbar halm.
Er Kanin King Caspian

en dag i skogen

2015-09-24 10:02:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
     
Tjejgruppen spenderade förra torsdagen ute i skogen. De letade bl.a. efteter färger, hade dragkamp och åt mumsiga smårgåsar. Sedan hade de en frågesport som slutade i oavgjort med 25 poäng till vardera lag, duktigt. Denna veckan väntar ett litet uppehåll, men håll utkik efter andra intressanta inlägg. 

Kaninkurs

2015-09-22 20:21:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag KING kom med Harry och vår verksamhetsledare och visade lite till 17 glada barn och deras kaniner hur man går i koppel, sätter på sele och hur man får fart på oss. Vi träffade massa olika kaninraser och olika barn, det var en trevlig stund, men vi fick sedan åka hem och barnen klarade sej bra med ledarna Alexandra, Olivia och Wilma.

Roligt att rida

2015-09-13 17:03:15 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
      
Tjejernas andra torsdag tillsammans spenderades i Petalax. De fick rida och umgås med alla djur på gården. En trevlig kväll! Kika in nästa vecka för att se vad de hittar på för roligt då :)

2015-2016

2015-09-06 10:25:00 / 0 kommentarer ..


 
 
   
    
Terminens första tjejklubbsträff är nu avklarad. Går du i högstadiet och är tjej ja då är du också varmt välkommen med. Hör av dig till Mia Sjöblad för mera information! De samlades i Åminne för att äta god mat och dekorerade den också med fina blommor. Om ni undrar varför en tjej är täckt i toalettpapper så är det för att hon blev stucken av en jordgeting. Titta in nästa vecka för att se vad dom hittar på för roligt då. :)

Familjedagen i somras

2015-09-05 09:19:35 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
     
Hej vi åkte till Åminne jag och Harry och en häst som heter Guinnies. Barnen så gick med oss i koppel och mamma och Julia visade hur det skall gå till. Hästen var väldigt stor, men luktade gott. Det var massa gräs där vi lekte och så hade vi pinnar och hinder att hoppa över, vi blev så trötta att vi somnade redan klockan 7 på kvällen. Vilken dag !! Nästa gång så träffar du oss på kaninklubbarna och djur-kul dagarna som vi planerar som bäst-kolla reklam på FB.
King Caspian Er bloggande Kanin
 
 

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se