ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

tjejsnack

2015-11-30 10:10:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
 
     
På senaste tjejgruppsträffen så fick tjejerna mumsa på chickennuggets, mozzarellasticks och massa annat mumsigt. De letade också fram Bella-materialet, de kollade på skillnader mellan tjejer och killar. Sedan var det dags för flashtattoos och alla fick välja hurudan de ville ha. En rolig kväll i klubblokalen. 

en dag i skogen + mat

2015-11-28 12:22:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
 
 
 
      
Den 15:de november ägde en ny inspirationsdag rum. Alla tjejer for tillsammans till Edvinsstigen i Vasa där vi sedan gick runt och tittade. I uppgift hade vi också att hitta på en historia utgående från statyerna. Vi hann också med en par samarbetsövningar och bra gick det! Efter det så avslutades dagen på Amarillo med hela gänget. Där bjödsvi på god mat, mums!

farsdagsbak

2015-11-26 14:37:45 / 0 kommentarer ..


  
 
 
 
 
 
 
     
Tidigare i november så hade barn samlats i klubblokalen för att fixa farsdagstårtor som de fick dekorera precis som de själva ville. De lagade också kex och fina presenter. Som ni ser på bilderna så hade dom fullt upp och tårtorna blev jättefina!

Äggfria muffins

2015-11-17 11:45:00 / 0 kommentarer ..


    
Nu är det receptdax! 
Muffins utan ägg
150g smör
4 3/4 dl vetemjöl
3 dl socker
1 tsk bakpulver
1 Tsk vaniljsocker
2 dl mjölk
valfri mängd hallon
 
Smält smöret.
Blanda ihop alla torra ingredienser. 
Rör ihop allt till en jämn smet. 
Sätt in i en ugn med 200 grader i ca 15 min. 
 
Frosting
100 g philadelphiaost
1 dl florsocker
hallon som dekoration på toppen
 
Rör ihop jämnt.
Dekorera muffinsarna då de svalnat. 
 
Mixklubben bakade äggfria muffins för ett tag sedan, äggfria eftersom två av deltagarna är allergiska. Alla deltagare tyckte fortfarande att muffinsarna var lika goda ändå. :)

Tacokväll

2015-11-15 14:30:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
         
Efter DM-tävlingen så samlades tjejgruppen i klubblokalen och lagade mat. Denna gång lagade de inte bara åt sig själv utan de hade också bjudit in killar på mat. De spelade också några frågelekar och åt godis och drack lite julmust. Aldrig för tidigt att dricka julmust fast det är två månader till jul. 

Traktor-DM

2015-11-13 10:10:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
       
Vi höll traktorprecisions tävling i Molpe 29 Oktober. Botnia, Pedersöre, Vörå, Korsholm, Malax, Korsnäs, Närpes Kristinestad :s ledare kom med sina tävlande ungdomar och körde så att gruset yrde. Efter tävlingen åt alla pizza på Strandmölle och  njöt av en mysig dag med gemenskap och skratt. Vår egen Malax flicka Alma Vajzovic´ vad den enda tjejen som deltog, så hon blev glad vinnare av diplom, pokal och ett presentkort på 50 € till en sportbutik. Tusen grattisar !

halloweenpyssel

2015-11-12 07:14:44 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
       
Det blev en längre paus här på bloggen nu pga. mycket skolarbete men nu är jag tillbaka. Under allhelgona och halloween så hade vi lördagspyssel. Barnen fick varsin pumpa att skära och dekorera som de ville. De hann också laga ljuslyktor och lite spindlar och sånt. :)

Hej, jag är Ziggelina

2015-11-01 15:40:14 / 0 kommentarer ..


 
 
 
     
Hej!
Jag heter Ziggelina Stardust och är en Belgisk jättekanin, jag väger 8 kg och har röda ögon, och vit glänsande päls. Jag flyttade in i samma hus som Harry och King för ett tag sedan. 4H kaninerna som flera av er hoppat med.
Jag är ett år gammal och har bott på Dollis Farm och som sommarkanin i Malax till en söt flicka.
Nu huserar jag hos verksamhetsledaren här i Närpes och trivs bra.
Jag har blivit bra bekant med hönorna Molly, Magga, Maja och Mildred,(tuppen Oscar) vi har våra reden ganska nära varandra.Jag skriver här ibland då King har skrivkramp, så vi hörs snart igen.
 
 

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se