ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Besök till Åland

2015-05-26 11:01:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
       
Mia hade turen att få besöka Åland tidigare i vår. Hon fick lära sig massa nytt om kaniner och verksamhet i samband med dem. Vi kommer nämnligen starta upp klubbar senare också. Gulliga djur och roligt program! 
 
 
 
 
 

hej från King!

2015-05-25 10:30:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
      
Hej alla! Vi har testat sele nu men det var jätte jobbigt, den var liksom för stor, så nu måste vi växa mera. Jag fick ett rött flexikoppel som jag tycker är supersnyggt. Det kom fem vansinnigt söta flickor till oss på besök, och vi fick sitta i famnen på dom jätte länge, på bilden är jag med Emma. Harry tyckte att det var pinsamt, då han är en aning blyg Leende ansikte med leende ögon
 
 
 
 
      
Så kom hönorna ! Fem stycken hönor och en stackars tupp.
Den ena hönan mobbar tuppen, men då säger jag och Harry till på skarpen. Inget mobbade här inte! Dom äter allt utom morötter HA HA det var ju tur kan man tycka som kanin. Fnissssss! Och vår galna mamma har målat blommor åt hönsen så att alla skall fatta att det är rasen Skånsk Blomme….ja ja..ja VET, hon är lite galen…
      
 

Aktia allaktivitetskväll

2015-05-24 15:02:34 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
 
          
I onsdags befann sig en grupp 4H hjälpledare på Aktias allaktivitetskväll i Åminne. Där bjöds det på korv, munkar och kaffe. Det fanns en hoppborg och så var såklart Mumin på plats. Man fick också rita Mumintroll och som belöning väntade ett pris. En mysig kväll!

en dag i skogen

2015-05-17 13:12:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
 
 
       
Pojkarna + ledarna spenderade en dag i skogen där de först samlade pinnar som de sedan täljde pilar av. De fixade också slangbellor och pilbådar. Sedan hade de lite småtävlingar för att få testa på sina nya leksaker. Mia hade också tagit med sin bollgrill och bjöd alla på grillad korv och lite choklad till efterrätt. En mycket rolig dag i roligt sällskap. 

plättårta

2015-05-15 10:10:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
       
Delikatessonsdagarna har nu också haft sin sista kväll. De röstade första gången om hurudan avslutning de ville ha och bestämde då att de skulle ha ett café för föräldrarna som ville. Det pyntades med vimplar, ballonger och dukades fint på borden. Klubben uppskattades verkligen vilket troligtvis betyder att den kommer hållas även kommande höst! :)

på besök hos Mia

2015-05-14 17:40:18 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
       
Tjejerna var förra veckan på besök till verksamhetsledaren. Det bjöds på mumsig mat och så fick dom träffa Mias alla husdjur. På menyn stod bland annat nässelsoppa, kycklingsalald och bär med kvarg. En lyckad dag!
 

Meri Product

2015-05-09 09:55:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
      
Amina och hennes familj har nu i vår öppnat sin egna restaurang här i Malax. Alla i tjejgruppen blev därför dit bjudna på mat. De fick avnjuta bl.a. pitabröd, goda köttbullar, kycklingfiléer och mumsiga bakelser. Av gruppen fick restaurangen en stor tummen upp. Så vet ni inte vad ni ska äta ikväll så rekommenderar vi att ni letar er till Meri Product i centrum av lilla Malax. 

mixklubben

2015-05-08 11:06:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
       
Mixklubben har nu avslutat sin termin för den här gången. Här kommer några bilder från sista gången då det pysslades med glasspinnar och lite annat krims krams. Klubben hölls den här gången av Anja och Michelle. Om intresset är stort även i höst så är sannolikheten stor att mixklubben återvänder till hösten igen. 

Mumsigt!

2015-05-07 17:10:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
      
Jonna och Alexandra har en klubb på fyra onsdagar där dom bakar olika godsaker, första kvällen bakade barnen kladdkaka och havrekex. Roligt och gott! Som avslutning så beslutade barnen att sista onsdagen 6/5 så bjuder dom sina föräldrar på det dom bakat, och kaffe och the! Den här onsdagen så kommer alltså barnens föräldrar få sig något mumsig i magen. Nästan så man blir lite avundsjuk. :)
 

King rapporterar

2015-05-06 08:39:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
      
I dag kollar Harry lite runt i lokalen, själv så sitter jag och äter hö. Vi skall få hönor hit om några veckor så det spikas och sågas något förfärligt. (dom får en egen lägenhet men vi skall samsas om trädgården) Vi växer så det knakar säger vår verksamhetsledare Mia,(vi kallar henne mamma) och så har det börjar släppa massa päls… Tydligen så skall vi liksom ömsa skinn nu. Snart kommer sommaren, med mumsigt färskt gräs….åhhh vad det skall bli gott!
Vi ses.
King Caspian

trädgårdsjobb

2015-05-05 10:01:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
 
 
       
Känner du att du borde göra något åt din trädgård som vilat hela vintern men inte varken orkar eller har lust? Inga problem! V här på 4H har nämnligen utbildade sydpolare som kan allt från att kratta till att så basilika. Ni kan beställa tjänster från Sydpolen kl. 9.00-13.00 via telefon: 0504961506 och via e-post dygnet runt: [email protected]. De sista bilderna är från en skolning som hölls i Solf hos Harriet Sundholm som också jobbar på 4H medan de översta är från skolning i klubblokalen.

hej!

2015-05-04 15:43:14 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
 
     
Hej igen! Nu har 4H-bloggen fått stå stilla ett tag p.g.a. att massa annat program och jobb har blivit prioriterat. Nu har jag äntligen lite tid att sammanställa bilder och text till blogginlägg. Här till först kommer ett gäng bilder från sexornas tjejgrupp. De spelade spel och kortspel medan de samtidigt fick mumsa på lite godsaker. 

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se