ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

plättkalas

2016-02-29 10:04:18 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
     
Här har det stått tomt en tid, penkkis och studentläsandet har prioriterats men nu kommer ett par inlägg här. Dessa bilderna är från då högstadiets tjejgrupp hade 4H klövern som tema då de fixade ihop plättårtor. Sedan medan de mumsade på sina fina plättårtor så spelade de lite frågespel med temat kärlek. En trevlig kväll minsann! Här till sist så får ni en bild på bloggerskan aka räven från penkkis. :D
 
 
     

hjjälpledarkurs

2016-02-18 14:00:00 / 0 kommentarer ..


 
 
      
Hjälpledarna på 4H fortsätter alltid att utvecklas och lära sig mera. Just nu pågår en kurs där ledarna får samarbeta kring olika projekt och uppdatera sitt minne angående olika saker. Förra gången så planerade ledarna olika evenemang så nu återstår det endast att utföra dem också. Håll utkik på bloggen för att få mera information senare! 

Träff nr. 2

2016-02-16 08:21:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
     
Andra mix-klubbträffen ägde rum i början av förra veckan och då fick barnen pyssla med tvålmassa. Ledarna visade hur man gör och sedan fick deltagarna själv välja färg och form på sina tvålar. De han också pyssla lite med glasspinnar. 

Åk 6 - tjejer

2016-02-15 11:00:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
     
I ett par onsdagar framåt så får tjejer i åk 6 i Malax kommun träffas i klubblokalen. Första gången så planerade de hur programmet skulle se ut och så åt de mumsig fruktsallad. Nu andra gången fick de precis som mix-klubben pröva på krympplast. Det blev fina nyckelringar även i den här gruppen. :)

Mix-klubben igång igen

2016-02-13 09:41:45 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
     
I början av februari så körde mixklubben igång igen efter en paus över julen. Första gången jobbade med krymplast och så gjorde de drömfångare. Fina saker blev det! 

Sopsortering i högstadiet

2016-02-08 12:01:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
      
Mia spenderade tre dagar i högstadiet för att predika om sopsortering och så spelade de sopbingo. Det var ett par trevliga dagar med många givade diskussioner om hur vi ska skapa en hållbar värld på våra egna sätt. 

Pizzabak

2016-02-07 17:41:00 / 0 kommentarer ..


Hejhej! 4H-bloggen har stått tom ett tag och det beror på att bloggerskan har fått vara i Mexico på semester men nu är jag tillbaka och ni kan vänta er en hel del nya inlägg. 
   
 
 
 
    
Vi börjar med att kolla på lite bilder från en kväll då tjejguppen bakade i klubblokalen. De lagade mumsiga pizzor som passade till alla. Det spelar ingen roll om man är glutenallergiker eller hatar paprika. Det går alltid att ordna! En av deltagarna (+ Mia) har celiaki och därför gjorde de en specialbotten till sina pizzor. Här kommer receptet:
 
Glutenfri pizzabotten
200 g finriven blomkål
2 st    ägg
2 dl    finriven ost 
          salt 
          peppar
 
Gör så här:
1. Rör ihop alla ingredienser.
2. Bred ut smeten med blöta fingrar på ett bakplåtspapper.
3. Grädda bottnen i ca 5 minuter i 200 grader. 
4. Ta ut bottnen ur ugnen och lägg på valfri fyllning. 
5. Grädda pizzan i samma grader i 10-15 minuter. 
KLART! 
  
 
 
 

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se