ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Mix-klubben

2015-10-26 09:40:23 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
 
 
          
Förra veckan körde mix-klubben igång. Mix-klubben kommer bestå av 3x bakning och sedan 3x pyssel. Så nu i några veckor framåt kommer ni få ta del av deras påhitt i klubblokalen. Första gången började de med att laga plättårtor som de sedan fick dekorera på valfritt vis. Man bara steker plättar, varvar dem med grädde, frukter, strössel, chokladsås ja i stort sett vad man vill. Kanske det skulle vara något att bjuda på nästa gång grannen kommer på besök. ;) Tilde och Anjan höll i trådarna denna kväll. Det börjar vattnas i munnen av vad gott det ser ut! 

Umeå resa

2015-10-23 10:59:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
 
 
      
Under höstlovet så besökte tjejgruppen Umeå. De sov på ett gammalt fängelse och fick umgås och ha kul. De shoppade en del och på vägen hem lagade de fina armband och åt godis. De spelade också spel och hann med att tävla i Megazones Fortet. Detta är tredje året i rad som Malax-Petalax-Bergö 4H besöker Umeå. En rolig tradition!

Må Bra Dag

2015-10-19 21:17:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
 
 
 
 
       
Första helgen i oktober så deltog 4H i Må Bra dagen som ordnades av mittemellanmathorna. Hjälpledarna målade naglar och ansiktsmålningar. En mycket lyckad dag! Tack till både Malakta och alla deltagare. 
 

Dollis Farm

2015-10-05 11:55:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
 
         
Tjejgruppen fick också bekanta sig med Dollis Farm förra veckan. De bjöds på pannkaka och fick lära sig om alla djur som finns på farmen, bl.a. höns, kaniner och ankor. De fick också plocka ägg och mysa med kaninerna. En rolig eftermiddag, tack till Dollis Farm. 
 

måla hinder

2015-10-03 10:50:19 / 0 kommentarer ..


   
Kaninklubbens deltagare fick förra gången måla hinder, alla fick varsitt hinder att måla i valfri färg. Nästa gång ska de dekoreras och lagas riktigt fina. När hindrena är klara så är planen att deltagarna ska få börja träna kaninhoppning och en dag kanske till ock med delta i någon tävling. Det återstår att se! :)

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se