ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Sydpolen

2016-03-31 09:37:00 / 0 kommentarer ..


 
     
Sista anmälningsdagen är 10.4 så ni hinner fortfarande med på vår utbildningsdag. Har du inget sommarjobb ännu men vill jobba i sommar så är det här det perfekta möjligheten att tjäna lite egna pengar och skaffa erfarenhet inför kommande jobb. 

Påskpyssel

2016-03-30 14:01:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
 
     
Självklart hade vi ordnat med påskpyssel inför påsken. Helgen innan påsk så samlades massa barn i klubblokalen. De målade ägg, lagade klockor och lagade kycklingar av olika slag. En trevlig pysselstund. Håll utkik på våra sociala medier och hemsidan för att hänga med i svängarna. Nya evenemang presenteras med jämna mellanrum. :)

spelkväll

2016-03-29 09:55:00 / 0 kommentarer ..


Högstadiets tjejgrupp hade en klassisk spelkväll då dom spelade det roliga spelet Ryktet Går. Man får använda sin kreativitet och måste vara på alerten. Man får också skratta en hel del!
    
 
 
 
 
 
 
 
 

Målande tjejer

2016-03-28 17:48:48 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
 
 
     
Kärlek, New York, Malax, Storm var teman som flickorna i åk 6 skulle hitta ur sina hullerombuller teckningar på en onsdags träff tidigare i vinter. En rolig och spännande uppgift som resulterade i massa små fina tavlor. Ur kaos kan konst skapas. Ur inget blir det allt. Mia målar mest skruttar enligt henne själv hahah. 

hästdag!

2016-03-16 08:22:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
     
Under sportlovet hade barnen i Malax kommun också möjlighet att besöka Nina Norrback i Petalax. Hon har fem hästar som barnen fick borsta, rida och åka släde efter. Underbara Mia hade bakat bullar åt allihopa som avnjöts med saft. Ännu en rolig sportlovsdag!
 
 
 
 
 

Samarbete med Kurikan 4H

2016-03-15 14:39:00 / 0 kommentarer ..


Under två år skall vi ha många roliga träffar och tema dagar med grannkommunen Kurikka. Vi höll första mötet i Targahallen med 10 Malax barn, 7 finska barn som skrinnade, pulkade byggde en borg i snö, sedan for vi till 4H lokalen och åt spagetti och köttfärssås, och så avslutade vi med lite ballonglekar! Nästa träff äger rum i Kurikka och då ska vi åka till dem och vaka. Ett spännandeoch roligt projekt har startat, “VÅR gemensamma Vardag”. Tack till alla som deltar! Här på bloggen kommer ni få följa med under dessa två kommande åren och se var barnen hittar på tillsammans. 
 
 
 
 
 
 
 
 
     

snöskulpturer på sportlovet

2016-03-15 11:01:00 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
 
     
Entusiastiska barn och flitiga föräldrar samlades i Pixne under sportlovet för att delta i vår snöskulpturtävling där alla vinner ett pris.Bilar, båtar,kaniner, valar, katter och dinosaurier kröp i rask takt fram ur snön. Med 4 minus så tog vi även lite vatten till hjälp för att stabilisera den nyfallna pudersnö som låg över plogvallen. Gnistrande sol och nybakade kanelbullar inledde vårt sportlov. Hoppas ni hade ett lika bra sportlov som vi!
 
 

muffins!

2016-03-13 13:41:38 / 0 kommentarer ..


 
 
 
 
    
Här kommer lite blandade bilder från både 6:ornas tjejgrupp och från mixklubben eftersom båda grupperna för ett tag sedan bakade muffins. Dom ser så mumsiga ut och om ni precis som jag blev sugna på muffins så kommer receptet här: 
 
100 g smör
2 st ägg
2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
3 dl vetemjöl 
1 dl mjölk
 
- Sätt ugnen på 200 grader
- Smält smöret i en kastrull/ i micron och låt det svalna
- Vispa samman äggen och sockret till en fluffig smet
- Blanda ihop alla resterande torra ingredienser i en skild skål och tillsätt sedan mjölken
- Rör försiktigt ned mjölblandningen och smöret i den fluffiga smeten
- OM DU VILL kan du tillsätta valfri smak, t.ex. choklad, citron, blåbär. 
- Häll smeten i formar och grädda i 15-20 minuter
- När muffinsarna har svalnat så kan man också dekorera dem
 
 
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se